O tanara de 21 de ani a fost retinuta de politistii din Soroca, dupa ce ar fi injunghiat un batran de 72 de ani. Crima a avut loc noaptea trecuta la Soroca.

Publicat:29.08.2023, 09:33

Svetlana TALPA, OFITER DE PRESA AL INSPECTORATULUI DE POLITIE SOROCA: „Politia din Soroca a fost alertata de o persoana care a comunicat ca a depistat o persoana de gen masculin la sol in curtea unui bloc locativ din municipiul Soroca. In urma leziunii primite, barbatul a decedat pe loc.”

Tragedia a avut loc noaptea trecuta. Politistii anunta ca intre cei doi ar fi avut loc un conflict, dupa ce consumase alcool. Tanara a mers acasa la tatal sau, de unde s-a intors cu un cutit si a injunghiat barbatul de 72 de ani. Victima a decedat pana la sosirea ambulantei. Tanara a fugit de la fata locului, dar a fost gasita la scurt timp de oamenii legii. Aceasta a fost retinuta pentru 72 de ore. Pe caz a fost initiata o ancheta.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.