Soferul unui microbuz de ruta din capitala a fost surprins cum navigheaza pe internet in timp ce conduce. Munca e munca, dar like-urile sunt la ordinea zilei, a spus unul dintre pasagerii care a publicat imagini cu acest moment. Barbatul se apara si spune ca nu a vrut decat sa caute un numar de telefon.

Publicat:13.08.2019, 20:14

Este soferul unui microbuz de pe ruta 120, sustine pasagerul care a surprins imaginile. In timp ce se afla la volan, barbatul ar fi navigat pe internet. Like-urile sunt mai importante, a scris autorul secventelor video, care au aparut pe retelele sociale. Momentul a starnit nemultumirea internautilor, iar in urma incidentului soferul a fost chemat la politie, ca sa dea explicatii. El s-a ales cu o amenda de 600 de lei si 3 puncte de penalizare.  

Soferul, care conduce microbuzul de 7 ani, a spus ca nu crede ca a facut un lucru groaznic. Asigura ca nu a stat decat 10 secunde pe telefon si nu a navigat pe facebook, asa cum au spus pasagerii.

Andrei, SOFER:"De la statie a ramas deschis."

Si mai spune ca, de obicei, nu se uita in telefon in timp ce conduce, fiind prins pe picior gresit chiar in momentul cand si-a permis sa faca acest lucru. 

Andrei, SOFER: "Nu pun viata pasagerilor in pericol."

Administratorul rutei 120 sustine ca a vorbit cu barbatul, dar a decis sa nu-l concedieze pentru ca si asa duce lipsa de angajati. Nu este pentru prima data cand soferii de microbuz ajung in atentia publicului pentru felul in care conduc. In primavara anului trecut un sofer de maxi-taxi a fost filmat in timp ce mananca placinte, bea cafea, iar la un moment dat isi scoate proteza dentara si o pune pe banii de pe torpedou.

Tot anul trecut, un alt sofer a fost surprins vizionand filme pe telefon, in timp ce conducea pe strazile din capitala.