Doliu in lumea muzicii de la noi. A murit solistul formatiei 7 klase, Catalin Caragea. Potrivit politiei, artistul s-ar fi sinucis, asa cum a fost gasit strangulat in apartamentul in care locuia de unul singur in capitala. Catalin avea 22 de ani si ne cucerise pe toti cu vocea sa deosebita.

Publicat:24.03.2020, 20:06

Anuntul despre moartea lui Catalin a fost facut pe facebook de producatorul trupei 7 klase, Iurie Badicu.

Iurie BADICU, PRODUCATOR 7 KLASE: ”Rational si ambitios si, dintre noi toti, doar el isi facea semnul crucii in public, noi parca nu stiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred ca ai fost ales si iubit. Iarta-ne, Artistule! ”, a scris Badicu intr-o postare. Vestea a cutremurat pe toata lumea, o gramada de artisti au reactionat si au scris mesaje de condoleante.

Ulterior, politia capitalei a emis un comunicat in care mentioneaza ca o ruda l-a gasit pe Catalin strangulat, dupa mai mult timp in care el nu raspunsese la telefon. Nu avea pe corp urme de moarte violenta si nici nu a lasat vreun mesaj de adio. Potrivit lui Iurie Badicu, parintii lui Catalin sunt peste hotare acum si nu se stie cand acestia vor reveni, avand in vedere epidemia de COVID-19.

In fata camerelor, Catalin era mereu cu zambetul pe buze si avea o energie aparte.Invitati la emisiunea O seara perfecta pe finalul anului trecut, baietii din trupa 7 klasse, inclusiv Catalin faceau totalurile lui 2019 cu plini de entuziasm.

 20 de mii de oameni, alaturi Delia, visam asta cand eram mici, sa vedem atata lume”

Catalin a devenit cunoscut acum patru ani, cand si-a etalat talentul la o emisiune de peste Prut.

Un an si ceva mai tarziu devine solistul trupei 7klase, care cucereste din prima...

Fiecare piesa a trupei devine apoi hit.

Catalin Caragea avea 22 de ani si va fi inmormantat, cel mai probabil, in satul bunicului sau.