Subiectul „soparla” a fost discutat pe toate partile astazi la sedinta primariei. Seful Directiei generale comert a refuzat sa-si dea demisia, asa cum a cerut Ion Ceban, spunand ca nu el este vinovat de aparitia reptilei goflabile in Piata Marii Adunari Nationale. Marcel Zambitchi spune ca vinovat este proprietarul firmei care a instalat decorul, iar acesta nu a comentat nimic.

Publicat:16.12.2019, 16:22

Soparla uriasa, care in noaptea de vineri spre sambata a umplut Piata Marii Adunari Nationale si care a fost scoasa de urgenta, dupa ce a starnit un val de critici ironice in adresa primariei, a ajuns astazi subiect de discutie la initiativa lui Ion Ceban. Dupa ce a cerut pe facebook demisia sefului Directiei generale comert, astazi, primarul i-a spus asta... in fata. 

Ion CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI: „Domnul Zambitchi eu stiu ca ati muncit, v-ati dedicat muncii, dar eu rog benevol sa va depuneti demisia.”

Ceban a varsat in directia lui Zambitchi toata revolta adunata din comentariile locuitorilor capitalei care spun ca decorul din centru este lipsit de gust. 

Ion CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI: „Deja am devenit toti vestiti cu acest dragon, cu scandurile astea, haideti sa avem o abordare mai frumoasa, mai estetica. Vor dragoni, scandurelele astea… sunt alte locuri pentru asta.”

La randul sau, seful directiei comert spune ca aparitia dragonului a fost o surpriza si pentru el. 

Marcel ZAMBITCHI, SEFUL DIRECTIEI COMERT: „Agentul economic a schimbat utilajele. Am vazut primul pas cu pozele acelea cu plaja, care au fost repede inlaturate, mai departe am vazut acea reptila care a disparut, deci da au fost niste gafe.”

Si ca nu intelege de ce si-ar parasi fotoliul de sef de directie din cauza unei asemenea creaturi. 

Marcel ZAMBITCHI, SEFUL DIRECTIEI COMERT: „Fiind prin concurs si fiind sef de directie eu trebuie sa iau decizia: sau eu imi caut posibilitatea sa ma mentin, sau sa-mi dau demisia benevola la rugamintea primarului.”

Decorul de sarbatori din centrul capitalei a fost subiect de galceava din momentul in care a fost instalat. Mai intai, conflictul s-a aprins din cauza fetelor dezgolite pictate pe carusel. Ulterior partile goale ale acestora au fost acoperite cu scoci. Mai apoi, s-a discutat despre promisiunea incalcata a primarului ca in anumite ore distractia ar fi gratuita, ca totul sa culmineze cu aparitia soparlei uriase.