Petrecere cu final trist, intr-un local din capitala. Doi barbati care aveau un comportament neadecvat au fost indemnati de agentii de paza sa se linisteasca, ceea ce i-a nemultumit pe petrecareti. Acestia s-au luat la bataie cu cei din securitate si, intr-un final au ajuns la spital. Medicii spun ca indivizii au fugit in scurt timp de la internare.

Publicat:16.01.2020, 17:16

Era in jurul orei 22:00, cand intr-un local din capitala doi barbati, veniti sa petreaca alaturi de doua tinere, au inceput sa strige si sa faca galagie, astfel deranjand alti clienti. In acel moment au intervenit agentii de paza, ca sa linisteasca spiritele. Nemultumiti, petrecaretii s-au luat la bataie cu ei. 

Tudor, ADMINISTRATORUL LOCALULUI: “-Eu la fata locului nu am fost, nu stiu ce s-a petrecut, de la ce s-au luat si cu ce s-a finisat.”

 Barbatii s-au ales cu traumatisme si au fost transportati la Institutul de Medicina Urgenta, dar au parasit spitalul la scurt timp de la internare. 

Dorina ARSENE, PURTATORUL DE CUVANT LA INSTITUTUL DE MEDICINA URGENTA: “- Cei doi pacienti au fost adusi aseara, pe la ora 23:16 de echipa 112. Dupa ce medicii de garda le-au colectat sange pentru analize, pacientii au avut un comportament agresiv cu pesonalul medical si au parasit departamentul clinic de medicina urgeta fara alte consultatii.”

Cazul este investigat de politie, pentru a depista toate circumstantele incidentului. Totodata, urmeaza sa fie stabilite cu ce leziuni s-au ales tinerii si agentii de paza, iar cei vinovati vor fi pedepsiti.