Trei barbati, cu varstele de 36, 33 si 21 de ani au fost condamnati la inchisore dupa ce au batut cu cruzime un barbat in Chisinau, iar ulterior acesta a murit.

Publicat:03.08.2023, 08:56

Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a intamplat pe 25 septembrie 2021, in odaia unui camin din sectorul Botanica al capitalei. Intre cei trei inculpati si un barbat de 51 de ani s-a iscat un conflict. Acestia l-au lovit pe barbat cu pumnii in regiunea capului s alte regiuni ale corpului, care au dus la deeces. 

Ulterior, aproximativ la ora 06:00, in tufisul din spatele blocului locativ din vecinatate a fost depistat cadavrul victimei, pe care inculpatii l-au tarat si l-au ascuns.

Atfel, potrivit sentintei, barbatii au fost coondamnati la inchisoare. Primilor doi inculpati li s-a stabilit pedeapsa sub forma de 12 ani de inchisoare, iar pentru al treilea, 10 ani de inchisoare cu executare in penitenciar de tip inchis. 

Instanta a mai dispus incasarea din contul inculpatilor in beneficiul statului, a sumei de 111 796 lei, avansate pentru efectuarea raporturilor de expertiza.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.