Magistratii de la Judecatorie au decis ca cei doi soldati care au comis crima din parcul Valea Trandafirilor sa fie plasati in arest in Penitenciarul 13 pentru 30 de zile.

Ultimul update: 06.01.2022, 17:29 Publicat:06.01.2022, 17:29

Corpul neinsufletit al tanarului de 21 de ani a fost gast luni in parcul Valea Trandafirilor. Oamenii legii au retinut doi indivizi suspectati de omor. Acestia s-au dovedit a fi soldati din Brigada de infanterie motorizata „Stefan cel Mare”. 

Potrivit procurorului, la locul faptei a fost gasit un bon de plata, care a ajutat la gasirea indivizilor. In urma verificarii camerelor de supraveghere, politistii au reusit sa identifice o minora care se afla in acel moment cu indivizii. Audiata, tanara a comunicat politistilor despre locul unde se afla suspectii. Acestia au fost retinuti ulterior.

Totul s-a intamplat in urma unui conflict iscat intre suspecti si tanarul de 21 de ani care trecea pe alaturi. Acesta a fost batut cu cruzime si lasat in padure inca in viata. Dimineata tanarul a fost gasit fara suflare. 

Citeste si :  Momentul in care cei doi soldati care au comis crima din parcul Valea Trandafirilor este adus in fata judecatorilor - VIDEO