Director general al combinatului de panificatie „Franzeluta”, Boris Andros si-a dat demisia. Anuntul a fost facut de catre Andros pe pagina institutiei. 

Publicat:25.10.2021, 12:39

In contextul deciziei de a demisiona din functia de Director general al Combinatului de panificatie „Franzeluta” S.A., Boris Andros a venit cu un mesaj prin care si-a exprimat recunostinta pentru increderea care i-a fost acordata in vederea exercitarii acestei functii.

„Stimati colegi! Dragi prieteni! Va multumesc pentru dedicatia de care ati dat dovada in acesti ani si pentru sprijinul pe care mi l-ati oferit in realizarea misiunii deloc usoare ce mi-a revenit la carma intreprinderii. A fost o perioada care a necesitat maxima responsabilitate, or, indiferent de conditiile mereu in schimbare, de pandemie si de criza economica, a trebuit nu doar sa asiguram populatia, consumatorii cu produse de calitate si la pret accesibil, dar si sa asiguram dezvoltarea continua a intreprinderii – si am reusit acest lucru. Uneori, facand o scurta retrospectiva a anilor ce au trecut, imi este greu sa cred ca am reusit impreuna cu voi, practic, imposibilul. Dar, cugetand mai profund, inteleg ca altfel nici nu putea fi, avand o asemenea echipa de profesionisti. Va doresc si in continuare sa dati dovada de aceeasi dedicatie, de acelasi profesionalism si sa stiti ca pentru tot ceea ce faceti, pentru efortul pe care il depuneti zi de zi, sunteti apreciati. Pe langa aceste urari, vreau sa mai stiti ca imi voi aminti cu placere de fiecare dintre voi si de fiecare clipa petrecuta impreuna. Mult succes in continuare.” se arata in mesajul lui Boris Andros.