Tanarul de 21 de ani banuit de omorul fetitei de sapte ani din Recea a fost plasat in arest preventiv pentru 30 de zile in penitenciarul din Balti. Asta dupa ce magistratii de la Judecatoria Drochia sediul Riscani au admis demersul procurorilor.  

Ultimul update: 11.08.2023, 09:42 Publicat:11.08.2023, 09:42

Tanarul a evitat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor. Anterior politia a anuntat ca aceasta si-a recunoscut vina. Acum acesta este documentat peste omorul unei persoane minore savarsit cu deosebita cruzime

Fetita de sapte ani din Recea a fost gasita moarta marti seara intr-o casa parasita din sat, dupa 16 ore de cautari. Atunci politia a retinut doi suspecti in omorul copilei - doi frati, de 21 si 33 de ani, din aceeasi localitate. A doua zi dimineata, barbatul de 33 de ani a fost eliberat, deoarece s-a stabilit ca nu se afla acasa in momentul savarsirii crimei. 

Preliminar anchetatorii au stabilit ca fetita ar fi mers acasa la cei doi frati, care locuiau aproape de casa ei, iar fratele mai mic din motive necunoscute ar fi ucis-o si a ascuns cadavrul in casa abandonata.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.