La adresa redacției PRO TV au fost transmise imagini cu un camion care riscă să cadă de pe podul Ismail din capitală. Responsabilii de la primărie au spus că autovehicului a ajuns acolo după ce un alt autoturism i-ar fi tăiat calea. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Ultimul update: 09.08.2024, 13:40 Publicat:09.08.2024, 12:44

UPDATE Purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Natalia Ixari a declarat pentru PRO TV că echipajul camionului este în siguranță, iar alte persoane nu au avut de suferit. Zona este securizată, iar la locul accidentului se află serviciile de urgență.

„Preliminar, din spusele șoferului autospecialei, un alt autoturism i-a tăiat calea. Pe parcurs, serviciile municipale vor oferi informații suplimentare pe acest subiect”, a declarat Natalia Ixari.

Totodată, poliția susține că circulația pe porțiunea dată de drum este sistată, iar șoferii sunt îndemnați să evite zona.

ȘTIRE INIȚIALĂ Un grav accident s-a produs acum câteva minute pe podul de pe strada Ismail din capitală. Din imaginile publicate pe rețelele sociale se vede cum un camion a ajuns peste balustrada podului și e aproape să cadă în gol. Deocamdată nu este clar dacă sunt persoane care au avut de suferit. Reprezentanții poliției ne-au spus că vor reveni cu detalii.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursă video: Telegram/ Автомобилисты Молдова

Sursă foto/ video: PRO TV