Nu exista indicii noi despre locul unde s-ar putea afla Madalina Cojocaru, fetita de 11 ani a unei moldovence stabilite in SUA, scrie presa americana. Copila a fost vazuta ultima data la Bailey Middle School din Cornelius, Carolina de Nord, parasind autobuzul scolar chiar inainte de ora 17:00. Nu a mai fost vazuta de atunci de nimeni. 

Ultimul update: 21.11.2023, 08:47 Publicat:21.11.2023, 08:38

Pe 23 noiembrie 2022, fetita a disparut fara urma. Presa din SUA scria ca mama copilului ar fi anuntat politia dupa mai bine de trei saptamani de la disparitie. Atat femeia, cat si sotul acesteia, tatal vitreg al copilului, au fost arestati, iar FBI-ul incearca sa dea de urma copilei.

Mai multe portaluri de stiri din SUA au filmat casa familiei in timp ce anchetatorii au inspectat locuinta. Agentii federali au facut sapaturi si in curtea casei. Totodata, potrivit vecinilor, timp de patru zile dupa disparitia fetei a fost vazut fum in curtea casei familiei. Mama si tatal vitreg al copilei au fost arestati si sunt acuzati ca nu au raportat la timp disparitia fetitei. Pentru fiecare dintre ei a fost stabilita o cautiune de 100 de mii de dolari. Politistii au facu apel public pentru gasirea Madalinei. 

De asemenea, pe retelele sociale, fotografia fetitei a fost distribuita de mii de ori, iar oamenii au facut grupuri pentru a organiza patrule civile de cautare, insa nu a fost gasita. 

Citeste si :  Detalii despre perchezitiile efectuate acasa la Madalina, fetita moldovencei din SUA, care a disparut. Mai multe lucruri drept probe - confiscate
Citeste si :  „Le punea droguri in suc.” Bunica Madalinei Cojocari, fetita moldovencei stabilita in SUA, disparuta de aproape noua luni, spune ca stie ce s-a intamplat cu nepoata sa 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.