Un avion al companiei Air Moldova, de pe cursa Tbilisi - Chisinau a aterizat de urgenta pe aeroportul din Istanbul, dupa ce unui pasager i s-a facut rau, iar insotitorii de bord au observat ca acesta nu prezinta semne de viata.

Ultimul update: 08.11.2022, 11:20 Publicat:08.11.2022, 11:14

Potrivit companiei Air Moldova, totul s-a intamplat astazi, in timpul zborului din Tbilisi spre Chisinau. In timpul zborului, unui pasager i s-a facut rau, iar insotitorii de bord au observat ca acesta nu prezinta semne de viata.

Imediat, insotitorii de bord au aplicat toate metodele disponibile pentru resuscitare, a fost folosita atat masca cu oxigen cat si exercitiile de resuscitare cardio-respiratorii, insa fara rezultat.

Comandantul aeronavei si echipajul au decis de urgenta sa aterizeze pe cel mai apropiat aeroport. Astfel a fost posibila aterizarea de urgenta la Istanbul. 

Pasagerul a fost intalnit de medici care au constat imbunatatirea starii de sanatate a pasagerului si i-au oferit ingrijirea medicala corespunzatoare. 

Toti pasagerii au fost transportati in scurt timp la Chisinau in siguranta. Pasagerul vizat se simte bine si este in afara pericolului. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.