Un barbat in varsta de aproape 50 de ani, din Balti, a ajuns la spital, in aceasta seara, dupa ce a fost lovit de autobuz. Accidentul a avut loc pe soseau de centura, mai exact, in apropiere de o fabrica de automotive.

Publicat:10.02.2020, 22:25

Potrivit soferului autobuzului, care circula pe ruta 25, barbatul se deplasa haotic pe marginea carosabilului.

„Pe aici mergea barbatul. Un prapadit, probabil, un boschetar … s-a aruncat in fata autobuzului. Soferii automobilelor de pe contrasens au vazut totul”, spune Iurie Tarlapan, soferul autobuzului.

Taxatoarea din uninatea de transport marturiseste ca in timpul impactului se afla in spatele salonului si a auzit o bubuitura.

"Imparteam bilete in spate, la un moment, am auzit o bubuitura. Am crezut ca cinev a aruncat ceva in parbriz,” povesteste Aliona Tarlapan, taxatoarea.

In urma accidentului, parbrizul si farul din drepta al autobuzului au fost deteriorate, iar la fata locului au intervenit un echipaj de medici si unul de politie.

Medicii de la Spitalul Clinic Balti au declarat ca barbatul este internat in sectia de chirurgie, iar specialistii fac tot posibilul pentru ai salva viata.

Sursa: