Un copac a cazut aseara peste masina unui sofer din capitala. Arborele din preajma Gradinii Botanica a avariat automobilul barbatului, lasandu-l cu o dauna de aproape o mie de euro, spune el. Cazul a fost inregistrat la politie.

Publicat:13.08.2019, 18:25

“Suntem la Gradina Botanica, uitati-va ce se intampla.”

Nicolae Ungureanu venise la o intalnire cu un prieten de-al sau in preajma Gradinii Botanica. In timp ce discuta cu el, peste masina sa, parcata, a cazut un copac.

Nicolae UNGUREANU, PROPRIETARUL MASINII: “Eu nu stiu, luni trebuie sa fiu la lucru peste hotare muncesc si trebuie sa fiu inapoi la lucru, nu stiu cine o sa imi plateasca despagubirile la masina.”

Cei doi au asteptat ore bune pana cand la fata locului au venit cei de la Spatii Verzi ca sa ridice ramurile groase, iar politistul de sector a inspectat locul incidentului. 

Ion DUMINICA, PRIETENUL PROPRIETARULUI MASINII: “Acum spatii verzi noi I-am sunat si ne-au spus ca nu au treaba cu acest copac pentru ca e al Gradinii Botanice. Noi ne-am adresat la ei, ei nu stiu nimic.”

Volkswagenul avariat s-a ales cu acoperisul deteriorat, iar reparatia cu tot cu vopsire s-ar ridica la sute de euro, spun cei doi.

Ion DUMINICA, PRIETENUL PROPRIETARULUI MASINII: “Trec oameni cu copii pe aici si se sperie, erau cu calesti. Doamne Fereste,a cazut intramplator peste masini, dar daca cadeau peste copii?”

Politia capitalei spune ca proprietarul masinii trebuie sa actioneze responsabilii in judecata daca vrea sa primeasca despagubiri. Sefa de la Spatii Verzi, Galina Leahu nu ne-a raspuns la telefon ca sa comenteze situatia.