<p>Ce mai mancam azi? E una din intrebarile care&nbsp;ii framanta cel mai mult pe moldovenii aflati in carantina. Cui ii este dor de niste&nbsp;paste “ca in restaurant”, le poate avea. Un local de la noi livreaza acasa paste si sos. La pachet vin instructiunile care trebuie urmate cu strictete, altfel pastele poate ca vor fi ca la mama acasa, dar nu ca in Italia.</p>

Publicat:26.03.2020, 21:51

Daca tot sunt moldovenii invitati sa stea in case, multi isi omoara timpul la bucatarie… pana se plictisesc. Cei care au obosit sa stea la ctatita pot alege acum sa comande ingredientele semipreparate de la un restaurant din capitala. In cateva minute totul e gata. 

Roman BATIN, CHEF: "Avem o diversitate de paste - pasta cu spanac, fara oua, gluten-free si o pasta simpla, clasica. Vor fi combinate cu un sos special la alegerea oaspetelui, dupa comanda lui. Daca doreste o pasta cu un sos bolognese, basta e pusa in box si sosul e servit separat.”

Dar degeaba ai pastele si sosul daca nu respecti reteta. 

Roman BATIN, CHEF: “Deci va fi atasata o informatie, un qr, cu ajutorul telefonului vei nimeri pe pagina de youtube unde va fi descrisa toata reteta, de la – pana la.” 

Nutritionista Elena Ozun a optat pentru o astfel de livrare.

“Valul de infectari cu coronavirus din tara noastra si masurile luate de autoritati au teleportat restaurantele si cafenelele in spatul on-line. Pentru ca vanzari directe practic nu se mai pot face, fiecare vinde pe internet ce poate – unii livreaza verdeturi, altii - bucate gata preparate, asa incat cu un click ai borsul in farfurie.” 

Si daca nu te pricepi sa faci mancare, dar ai ajuns in carantina unii s-au gandit sa te invete. Pentru asta ai nevoie de tigaie, castroane, dar si de... calculator.