Un sofer beat din Drochia a provocat haos pe o strada din satul Sofia. Individul a intrat cu masina in cateva automobile parcate pe marginea drumului, dupa care a lovit un grup de oameni care stateau in fata unui local. 9 persoane au ajuns la spital, iar conducatorul de 27 de ani s-a ales cu un dosar penal.

Publicat:05.08.2022, 18:10

Potrivit politiei, totul s-a intamplat noaptea trecuta, in jurul orei 1, in localitatea Sofia, din raionul Drochia 

Svetlana TALPA, OFITER DE PRESA AL IP DROCHIA: “Un tanar de 27 de ani locuitor al raionului Drochia, conducand automobilul de marca Renault prin localitatea Sofia, in circumstante necunoscute a accidentat vehiculul de marca Opel care stationa regulamentar pe partea dreapta a carosabilului, ulterior fiind proiectat intr-un alt automobil, care era parcat regulamentar ulterior acesta lovind alte doua vehicule.”

Totodata, individul a lovit 9 pietoni cu varstele cuprinse intre 19 si 54 de ani, care care se aflau in apropierea unui local din Sofia. In urma impactului, toate victimile au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spitalul raional Drochia. Am incercat astazi sa aflam in ce stare sunt persoanele, insa directorul spitalului a refuzat sa ne ofere detalii. 

Iurie BABIN, DIRECTORUL SPITALULUI RAIONAL DIN DROCHIA: “Am informatii, am totul, dar la Pro Tv nu dau niciun raspuns. Adresati-va inscris o sa primiti raspunsul. 

-Dar de ce nu oferiti pentru Pro Tv?"

Potrivit oamenilor legii, soferul in varsta de 27 ani a fost testat alcoolscopic si s-a stabilit ca acesta era beat, avand o concentratie de alcool in aerul expirat, de 5 ori mai mare decat norma admisibila. Oamenii legii au initiat o cauza penala pentru a stabili circumstantele producerii accidentului si ce pedeapsa risca soferul.