Renato Usatii s-a filmat in fata presedintiei cu o sacosa "calendar" identica cu cea pe care Vladimir Plahotniuc i-a dat-o lui Igor Dodon. Primarul de la Balti a pus in ea Codul Penal al Republicii Moldova si il acuza pe Igor Dodon ca a luat mita ori de cate ori a avut posibilitatea. Seful statului nu a venit cu o reactie.

Publicat:18.05.2020, 14:58

Renato USATII, PRIMAR DE BALTI: "Pe parcursul acestor ani am fost martorii diferitor evenimente in tara, au avut loc lucruri ingrozitoare, s-au furat un miliard, contrabanda si alte crime pe care le cunoasteti foarte bine.

Cand anul trecut au aparut video de la intalnirea lui Dodon cu Plahotniuc, atunci nimeni din opozitie nu a facut ripostari pentru ca doreau sa scape Republica Moldova de Plahotniuc, despre aceste subiecte se vorbeste pana astazi. Dodon a luat mita intotdeauna. El stie bine ce il asteapta. Dupa ce a cazut Guvernul Sandu, Dodon cu oamenii lui Plahotniuc au format o coalitie si au reluat toate schemele si incearca sa construiasca altele."

Renato Usatii mai spune ca imaginile ar fi fost transmise spre publicare chiar de Vlad Plahotniuc, iar singura solutie ar fi alegerile parlamentare anticipate anticipate si demiterea guvernului si a presedintelui.

Citeste si : Reactia lui Igor Dodon, dupa ce au aparut imagini in care ar fi luat bani de la Vladimir Plahotniuc: “Ologarhia continua sa se razbune pentru ca a fost fugarita de la putere”

Citeste si : Dupa ce a publicat imaginile in care Plahotniuc ii da o punga neagra lui Dodon, Iurie Renita spune ca va depune o plangere la procuratura si va prezenta si acest material video - VIDEO