Valerii Klimenco a fost privat de dreptul de a urca la volanul aotomobilului timp de jumatate de an. Totul, pentru ca nu a oprit la indicatiile oamenilor legii, atunci cand Marina Tauber si Reghina Apostolova se aflau in automobilul acestuia.

Publicat:17.02.2020, 13:00

Astfel, instanta de judecata l-a recunoscut vinovat pe Valerii Klimenco pentru neideplinirea indicatiilor legale date de agentul de circulatie si nu a oprit autoturismul. Acesta trebuie sa plateasca o amenda in suma de 20 000 de lei cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de sase luni.

Valerii Klimenco nu s-a prezentat la sedinta de judecata.

„Instanta de judecata a constatat ca, atat din probele acumulate de catre agentul constatator in cadrul procesului de constatare a contraventiei, cat si din imaginile video, se deduce faptul ca, desi Klimenco Valerii, era urmarit de catre echipajul de politie, fiind somat de agentii de politie sa stopeze automobilul pe partea dreapta a carosabilului, din motive neclare, nu se supune cerintelor legale si continua deplasarea in continuare”, se arata in decizia de judecata.

Hotararea este cu drept de recurs, la Curtea de Apel Chisinau, in termen de 15 zile, prin intermediul Judecatoriei Orhei.

CITESTE SI: La scurt timp dupa ce a ramas fara imunitate, Marina Tauber si Reghina Apostolova au fost retinute la Orhei - VIDEO