A fost multa veselie, chef si voie buna, aseara, in Piata Marii Adunari Nationale. Sute de oameni, locuitori ai capitalei, dar si oaspeti veniti din raioane au sarbatorit hramul orasului alaturi de unii dintre cei mai indragiti artisti autohtoni, dar si de peste Prut. Petrecerea a culminat cu un recital al trupei Carla's Dreams si a durat pana la miezul noptii.

Publicat:15.10.2022, 18:50

Ca un furnicar – asa arata aseara Piata Marii adunari Nationale, unde s-a desfasurat concertul dedicat aniversarii Chisinaului. Printre primii care au urcat pe scena a fost Vali Boghean Band.

Publicul a cantat impreuna cu artistii

Atmosfera s-a incins atunci cand pe scena a urcat Orchestra Fratilor Advahov, care i-a incalzit pe spectatori cu ritmuri de muzica populara.

Diana AMBROS, REPORTER PRO TV: „Veselia e la ea acasa in PMAN, se petrec cum stiu mai bine, danseaza, iar sub muzica orchestrei fratilor Advahov, oamenii s-au unit in hora si se veselesc.”

Orchestra a fost acompaniata de mai multi artisti indragiti de la noi, printre care Igor Cuciuc, Zinaida Julea sau Gabriel Nebunu.

Fetele din Botosani incantat publicul cu o batuta.

„Ne distram! Sincer nu stiu programul de astazi, dar asteptam sa fie artisti autohtoni, ai nostri.”

„Foarte fain... Muzica, atmosfera, lumea.”

„Imi plac acesti oameni draguti. Chiar ziceam prietenelor mele ca e mai ceva ca pe Piata Rosie din Moscova, de anul nou. Sincer, e foarte fain.”

Cheful a continuat pe ritmurile Zdubilor.

Cea mai asteptata piesa a fost Trenuletul.

La un moment dat in scena a urcat si primarul capitalei care s-a dat in spectacol si a dansat alaturi de artisti.

Au incheiat sarbatoarea artistii de la Carla's Dreams.