Vom avea Targ de Craciun in acest an in centrul capitalei. Acesta va fi organizat in scuarul Palatului National, dar deocamdata nu este clar in ce perioada. Intrebati de PRO TV despre suma de bani care va fi alocata pentru targ, responsabilii de la Guvern spun ca inca nu se stie, incat abia urmeaza sa se stabileasca ce activitati vor avea loc. Totodata, responsabilii spun ca luni vor veni cu mai multe detalii.

Publicat:03.12.2021, 10:19

Natalia GAVRILITA, PRIM-MINISTRUL REPUBLICII MOLDOVA: "Guvernul va organiza Targul de Craciun. Va fi un targ de promovare a produselor autohtone si o serie de concerte cu muzica traditionala de Craciun, care fi organizat nu doar in Chisinau, dar inca in 10 orase ale tarii, iar audienta va fi formata inclusiv din copii orfani si persoane vulnerabile."

Din cauza pandemiei, anul trecut nu a fost organizat un Targ de Craciun, iar de Revelion nu a fost nici concert si nici focuri de artificii in centrul capitalei. Inainte de pandemie, targul de Craciun era organizat de Guvern pe strada 31 August sau in scuarul Catedralei.