Si la iarna viitoare, cetatenii vor beneficia de compensatii pentru consumul de gaze naturale, energie electrica si termica, spune ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Alexei Buzu. Fiind intrebat daca si ministrii vor primi compensatii, acesta sustine ca intuieste ca majoritatea sau toti membrii cabinetului de ministri nu vor beneficia de compensatii, insa depinde de cati membri de familie sunt, cati locuiesc in acea gospodarie, dar si care este venitul. Declaratiile au fost facute in cadrul unei emisiuni de la N4. 

Publicat:19.09.2023, 12:33

„Eu cred ca gradul de vulnerabilitate a majoritatii ministrilor este unul mic, dar depinde iarasi cati membri de familie sunt, cati locuiesc in acea gospodarie, care este venitul. Dar eu intuiesc ca majoritatea sau toti membrii cabinetului de ministri nu vor beneficia de compensatii”, a declarat ministrul. 

In sezonul de incalzire 2022-2023, peste 760 de mii de gospodarii din Moldova au beneficiat de compensatii la energia electrica, termica si gaze naturale. Pentru acordarea acestora au fost utilizate resurse financiare in valoare de 3,4 miliarde de lei, iar o buna parte a sumei a fost acoperita de partenerii externi.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.