Zeci de interpreti de la noi au cantat aseara pentru Robert, baietelul de casteva luni, diagnosticat cu o afectiune foarte rara. Banii adunati din bilete vor fi donati parintilor, care incearca sa stranga suma necesara pentru a cumpara vaccinul de care are nevoie micutul.

Publicat:13.02.2020, 20:49

Muzica ii uneste pe oameni, si-au spus mai multi artisti de la noi, care aseara au urcat pe scena cu un gand comun – ca Robert, micutul de cateva luni dignosticat cu amiotrofie spinala, sa poata duce o viata normala.

Geta BURLACU, INTERPRETA: “O initiativa buna. Sper sa putem ajuta familia. Sa aiba succes efortul.”

Elena JAVELEA, INTERPRETA: “M-am emotionat, nu de la piesa, dar de la motivul pentru care suntem aici. Mi-as dori ca peste ani Robert sa poata admira acest concert.”

Ca boala lui Robert sa fie invinsa, baietelul are nevoie de un vaccin, care costa peste doua milioane de dolari.

Catalin JOSAN, INTERPRET:Incerc sa redau ideea de speranta. Ea exista. E drum lung pana ca speranta sa dea roade. Doar uniti putem sa facem ceva.”

Olga VERBITCHI, INTERPRETA: “Urmaream acest caz, dar nu m-am gandit ca voi participa chiar eu.”

Interpretii, dar si dirijorul Adriano Marian, alaturi de Youth Orchestra, au evoluat pe scena Filarmonicii Nationale, iar sala a fost arhiplina.

ORGANIZATOARE: “Eram in luna de miere, m-am gandit pe tot parcursul vacantei la asta. Nu-mi parea reala ideea. Ma bucur ca am reusit sa-i adunam pe cei mai buni. Unii s-au facut ca nu vad mesajele, cei care sunt pe scena insa au acceptat din prima.”

“Este un lucru minunat ca niste persoane si-au acordat simpul si au facut asa o seara.”

“Stim povstea lui Robert, ne-a impresionat si am zis sa ajutam.”

Istoria lui Robert a impresionat si mobilizat mii de oameni, inclusiv persoane publice din tara noastra, dar si din Romania.