Publicat:20.09.2019, 13:11

Chisinau Business Analysis Conference - un eveniment international de exceptie aflat la prima editie in format extins in Republica Moldova, la care si-au anuntat participarea experti in analiza de business, performanta organizationala, dezvoltatori si manageri de proiect, specialisti in analiza de business, persoane cu putere de decizie in companii moldovenesti, se va desfasura sambata, 28 septembrie, incepand cu orele 9.00 in Chisinau, in incinta Digital Park.

Conferinta se adreseaza in primul rand analistilor de business, dar si celor care doresc sa-si imbunatateasca capacitatea de a anticipa noile provocari si a exploata oportunitatile nascute intr-un mediu de business foarte dinamic. Nu in ultimul rand, evenimentul este recomandat si celor aflati in explorare de noi orizonturi profesionale. Conferinta se va bucura de participarea unor speakeri internationali recunoscuti, precum Victoria Cupet (CBAP, PMI-PBA, OCUP, CPRE, OCEB, PMP, SMC, SPOC, SDC), Irina Minoiu (CBAP, PMP, MBA), Ilie Dragan (PhDc, MBA, PMP) , Stefan Bargaoanu (Lean-Agile Coach | PMP, CSM, LSSGB, SPC4, PMI-ACP), Aurelian Iuscu (Lean Six Sigma International Certified Black Belt).

In cadrul Conferintei se vor discuta subiecte specifice analizei de business, precum despre roluri, instrumente si provocari in domeniu, dar si topicuri inrudite din ecosistemele transformationale ale diferitelor industrii, ce se intercaleaza cu analiza de business, precum – dezvoltarea de software, performanta organizationala, transformare digitala, capabilitati dinamice, implementarea initiativelor strategice.

Compania AdCognos, principalul furnizor de servicii de instruire in managementul proiectelor, abordarile Agile si analiza de business pe piata din Republica Moldova este unul din sponsorii si co-organizatori principali ai evenimentului. Succesul conferintei se datoreaza implicarii si altor sponsori cum ar fi societatea Flexability Management din Romania, companiile Moldcell si Endava.

Pentru mai multe informatii despre conferinta accesati: https://romania.iiba.org/event/romania-business-analysis-conference-7th-edition-chisinau

*Acest articol este un produs comercial.