Cardul de masa „Up Dejun” continua sa fie unul dintre cele mai inovative instrumente de motivare a angajatilor utilizate de companiile din Republica Moldova. Acum un an, Mobiasbanca - OTP Group S.A. a decis sa se alature partenerilor Up Moldova si a achizitionat carduri de masa pentru cei peste 900 de angajati.

Publicat:04.12.2019, 14:19

Radu Jechiu, sef Departament Resurse Umane: „Suntem o banca stabila, cu indicatori financiari buni, profitabili. Avem o echipa profesionista, care uneste peste 950 de colegi. Ne preocupam premanent de bunastarea angajatilor nostri, promovam si incurajam un mod sanatos de viata de aceea am decis, in luna mai 2018, sa implementam pentru toata echipa sistemul de tichete de masa”. 

Datorita acestui instrument, angajatii bancii pot decide unde si cand sa ia pranzul sau pot opta pentru procurarea produselor alimentare din supermaketurile partenere.  

Radu Jechiu, sef Departament Resurse Umane: „Din momentul implementarii tichetelor de masa am urmarit zambtele mai multe in randul angajatilor. Pentru angajator este un instrument suplimentar de a face angajatii mai fericiti, iar angajatul la randul sau este incurajat sa ia masa la timp, sa aiba suficienta energie ca sa-si faca jobul bine si sa se simta bine la locul de munca”.  

Cardurile de masa sunt usor de gestionat cu ajutorul aplicatiei Contul Meu, disponibila 24/24 de pe telefonul mobil. 

Radu Jechiu, sef Departament Resurse Umane: „Aplicatia Contul meu este una simpla si usor de utilizat, care permite fiecarui angajat sa monitorizeze in timp real atat soldul, cat si rulajele achitarilor facute cu cardul Up Dejun”. 

Pentru angajati, cardurile de masa reprezinta un bonus extra-salarial care creste puterea de cumparare a acestora si le asigura un nivel de trai mai bun si un mod de viata sanatos. 

Marina Buzgan, economist Centrul Procesare Servicii Clienti: „Un corp sanatos e o alimentatie la timp si corecta. Cardul de masa Up Dejun este solutia! Un pranz copios, pe langa alimentatia echilibrata mai asigura si mentinerea productivitatii, capacitatii de concentrare si starea de spirit pozitiva. Ca si angajat al Mobiasbanca utilizez zilnic cardul de masa. Este usor de gestionat prin intermediul aplicatiei Contul meu si ma motiveaza."

Conform unui studiu recent realizat de catre compania date inteligente la solicitarea camerei americane de comert, circa 50.000 de persoane se bucura de acest beneficiu. Valoarea tichetelor de masa emise anual este de peste 300 de milioane de lei. Marea majoritate sau 73% din angajatori considera tichetele de masa atragatoare din punct de vedere fiscal. 

Nivelul de satisfactie privind utilizarea tichetelor de masa este de 51.2% dintre angajatori si 46.9% dintre angajati sunt extrem de multumiti (nota 10 din 10). Crestearea pana la 100 de mii de utilizatori ai tichetelor de masa ar contribui anual la suplinirea bugetului de stat cu 186 de milioane de lei.

Mai multe detalii despre cardurile de masa Up Dejun accesati pe www.upmoldova.md. 


*Acest articol este un produs comercial