Cadouri romantice si rafinate, perfecte pentru a celebra dragostea, pot fi bijuteriile. Din aur alb sau rosu, cu diamante sau pietre semipretioase, bijuteriile vor ramane o amintire frumoasa pentru persoana iubita. Cu ce bijuterii iti poti surprinde persoana iubita, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Publicat:13.02.2024, 15:46

Ariadna Ceban, managerul EV GOLD a dezvaluit: „Totusi Ziua Indragostitilor Nu este o sarbatoare doar pentru cuplurile indragostite, dar si pentru fiecare din noi. Ce ne permite aceasta zi frumoasa sa facem cadou la toate persoanele, incepand de la copii, femei si barbati. In magazinele noastre gasiti o varietate foarte larga de modele actuale. Cum ar fi colierele care ar fi un cadou ideal pentru o domnisoara, avem modele frumoase unde sunt reprezentati doi indragostiti, iar pentru pici si surori avem modele tare dragute cu ingerasi sau inimioare, sa nu uitam si de barbati avem o varietate larga de inele cu diverse modele si marimi disponibile”.

Cumparaturile vor fi si mai placute, asa cum magazinul a pregatit oferte speciale cu ocazia Zilei Indragostitilor.

Ariadna Ceban a dezvaluit si cu ce surprize vine EV GOLD de aceasta data: „In luna dragostei am pregatit din partea companiei noastre oferte de pana la -30% reducere ca fiecare dintre noi sa-si poata permite sa faca un cadou dragut persoanei iubite. Deci, mai avem plus la toate oferta la inelul de logodna, la cumpararea inelului de logodna luati si un voucher cadou in suma de 500 de lei din partea noastra”.

Pentru cei care urmaresc trendurile, in magazin gasiti noua colectie.

„Noi mereu incercam sa-i bucuram pe oaspetii nostri si clientii nostri, iar din aceasta cauza acum am adus o colectie noua de cercei, inele, bratari si coliere. Cum ar fi seturile Van Cleef care sunt cele mai intrebate si vrem sa facem ceva placut pentru ei”, a dezvaluit Ariadna.

Iar daca vrei sa-ti surprinzi jumatatea, bijuteriile cu diamante sunt alegerea perfecta.

Ariadna Ceban a mentionat: „Stim toti ca domnisoarele prefera diamante, de aceea avem si o oferta la -20% la inelele cu diamante si pietre pretioase, colectia spaniola ca fiecare fata sa fie multumita de cadou. Compania noastra lucreaza cu mai multe brand-uri, iar astfel pentru fiecare bijuterie oferim si certificatul care confirma ca acestea sunt diamante, iar din partea noastra certificatul de garantie. Fiindca se apropie sezonul nuntilor, noi din nou ne-am gandit la clientii nostri si am adus si o alegere buna de verighete, la fel noi facem si verighete la comanda dupa diferite dimensiuni, marimi si modele. Avem mesteri care sunt calificati in acest domeniu si isi fac lucru chiar perfect”.

Alegerea unui cadou va fi si mai placuta, avand consultantii la dispozitia ta.

„Cadoul preferat este un cadou facut de o persoana draga, iar managerii din magazinele noastre cu drag  va ajuta sa faceti alegerea corecta, nu importa modelul, marimea, noi gasim alegerea perfecta impreuna”, a concluzionat managerul EV GOLD.

*Acest articol este un produs comercial