Reteaua de magazine Linella este pe cale de a atinge un nou record, deschiderea celui de-al 100-lea magazin. Cu aceasta ocazie, la 28 decembrie curent, Linella te invita la un eveniment grandios, unde vei avea parte de un concert cu artisti indragiti (Zdob si Zdub, Cristofor Aldea-Teodorovici, Orchestra Tharmis & Valentin Uzun), distractii, colinde, dar si Marea extragere din cadrul campaniei promotionale, unde marile premii sunt un apartament, un automobil Skoda Fabia si card de cumparaturi de 36 de mii de lei.

Publicat:18.12.2019, 13:16

Doar in decembrie curent, Linella a deschis cinci magazine noi, si anume in Stauceni, Chisinau (strada Paris), Anenii Noi, Drochia si Floresti. Acum, Linella este pe punctul de a deschide magazinul cu numarul 100, iar cu aceasta ocazie va da un eveniment de zile mari la Moldexpo, pe 28 decembrie.

La eveniment te asteapta indragitul prezentator si actor Emilian Cretu, iar la concert vor evolua artistii Cristofor Aldea-Teodorovici, Orchestra Tharmis & Valentin Uzun si legendarii Zdob si Zdub. Colindatorii vor avea grija ca fiecare invitat sa simta atmosfera sarbatorilor de iarna.

Incantati vor fi si copiii, pe care ii asteapta un carusel, animatori deghizati in eroii preferati de Craciun si diferite activitati distractive. 

In zona lui Mos Craciun, micutii vor putea recita poezii Mosului, iar acesta le va oferi cadouri.

Oaspetii vor avea parte si de o zona a fotografiilor, unde vor putea face poze cu prietenii in zona special amenajata, la Selfie Box si la Pomul de Craciun.

Cea mai importanta parte a serii va fi Marea extragere din cadrul campaniei promotionale, unde participantii inscrisi in concurs vor avea posibilitatea de a castiga un apartament, un automobil Skoda Fabia sau card de cumparaturi de 36 de mii de lei. Tombola incununeaza campania promotionala De 100 de ori mai aproape de tine, care s-a desfasurat in toate magazinele din tara, din data de 17 octombrie 2019.

Pentru cei ce nu vor putea fi prezenti, evenimentul de extragere va fi transmis in direct pe pagina oficiala de Facebook Linella si pe pagina de youtube Linella.

Linella ii asteapta pe toti, de la mic la mare, la evenimentul care va avea loc la 28 decembrie 2019, intre orele 13:00-18:00, la Centrul International de Expozitii Moldexpo. Accesul va fi gratuit.

Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului sau pe site-ul oficial.

Linella este cea mai mare retea de retail modern din Republica Moldova, care atinge un nou nivel de dezvoltare cu cele 100 de magazine pe intreg teritoriul tarii.

Este o retea nationala, promotor al comertului modern in Republica Moldova de peste 18 ani. Prin expansiunea continua, Linella aduce un sprijin insemnat comunitatii locale prin amenajarea teritoriului, cresterea eficientei energetice la iluminatul public si prin parteneriate cu producatorii autohtoni. Mai mult, Linella este sustinatoare a numeroase proiecte de educatie, cultura, sport, ecologie si caritate.


*Acest articol este un produs comercial