Platforma globybass.com ofera servicii, precum investigarea circumstantelor producerii accidentului, expertiza si evaluarea pagubei, care este prin parteneriat cu expertii asociati.

Publicat:25.01.2023, 16:54

Oxana ESANU, AVOCAT, FONDATOAREA PLATFORMEI GLOBYPASS.COM: „Pe langa asta, oferim servicii auxiliare care sunt in baza unor parteneriate care le detinem cu cei care doresc sa beneficieze tot spectrul de servicii in timpul accidentului fara sa mai apeleze la alte tipuri de servicii. Le gasiti toate la noi pe platforma cu un singur apel, cum ar fi: evacuarea automobilului in cazul in care este deteriorat si nu poate fi deplasat, servciile medicale cu partenerii nostri in dependenta de necesitatea investigatiilor medicale.”

Totodata, a fost lansat un serviciu nou care propune procurarea automobilului avariat, in cazul in care clientul nu doreste ca atoturismul sa fie reparat, globypass ofera un pret. Totodata, cu ajutorul partenerilor, globypass ofera serviciile ce tine de reprezentarea in fata companiilor de asigurari.

Oxana ESANU, AVOCAT, FONDATOAREA PLATFORMEI GLOBYPASS.COM: „Inclusiv analizam cu expertii nostri schita de producere a accidentului si contestarea procesului verbal in cazul in care nu sunteti deacord cu cele constatate de catre agentul constatator.”

Platforma Globypass.com colaboreaza cu avocati interni, din Republica Moldova, cat si internationali, atunci cand este necesara apararea drepturilor si intereselor clientilor, intr-un accident care s-a produs nu doar pe teritoriul Republicii Moldova, dar si peste hotare. Global Assistent- Expertul tau in solutionarea accidentului rutier. 

*Acest articol este un produs comercial