Produsele ASUS impresioneaza intotdeauna prin calitatea lor remarcabila, in special laptopurile marca Republic of Gamers (ROG). Aceste notebook-uri sunt extrem de populare in randul gamerilor si au fost clasate in mod constant in diverse topuri si evaluari ca fiind intruchiparea unei performante si calitati impecabile.

Publicat:01.03.2024, 15:06

Pe drumul spre excelenta, ASUS continua sa incante utilizatorii cu produse care combina puterea si stilul. In acest context, ROG Zephyrus G16 este partenerul perfect pentru cei care isi propun sa atinga varful in toate aspectele demersurilor lor.

Un design impecabil modelului ROG Zephyrus G16

Mai subtire si mai elegant, ROG Zephyrus G16 captiveaza prin aspectul sau elegant si constructia robusta. Cu combinatiile sale de culori elegante si retroiluminarea subtila si dinamica a capacului ecranului, este sigur ca va fi un notebook cu adevarat unic. Nuanta Eclipse Grey cu finisaj mat anodizat arata ca intotdeauna premium. Iar culoarea foarte rara Platinum White este hipnotizanta cu ambianta sa cyberpunk.

Ajustarea de LED-uri Slash Lighting ofera modelului ROG Zephyrus G16 cincisprezece efecte de iluminare unice, precum si un mod de unde audio si notificari la primirea notificarilor. Impreuna cu iluminarea unica de la ASUS, puteti utiliza tehnologia Aura Sync pentru a crea efecte de iluminare unificate pentru toate perifericele si a va cufunda complet in lumea jocurilor!

Iti place sa fii mereu pregatit? Cu ROG Zephyrus G16 portabil si usor de transportat, asta nu mai este o problema! Cu o grosime de 1,49 si o greutate de 1,85, este incredibil de usoara si compacta. Corpul sau din aluminiu aduce nu doar un aspect luxos designului, ci si rezistenta la orice deteriorare. Notebook-ul este perfect adaptat pentru sesiuni lungi de jocuri: touchpad-ul este marit pentru tastare si control confortabil, iar tastatura cu taste mari are o durata de viata de 20 de milioane de apasari de taste.

In plus fata de toate cele de mai sus, ROG Zephyrus G16 este echipat cu o gama completa de conectori pentru a crea o experienta de joc completa, inclusiv un cititor de carduri SD, USB 3.2 Gen 2 Type-A si USB 3.2 Gen 2 cu suport Displayport 1.4 si Delivery 3.0. Cu acest notebook, va puteti personaliza cu usurinta perifericele de gaming pentru a recrea un mediu de joc perfect, asemanator cu cel al unui sport cibernetic, si va puteti bucura de imersiunea in lumea jocurilor preferate.

Ecranul OLED uimitor si plin de culoare al lui ROG Nebula

Ce va poate surprinde la ROG Zephyrus? Bineinteles, primul lucru care ne vine in minte este ecranul — cea mai importanta componenta, fara de care un notebook premium nu ar fi considerat ca atare. Va prezentam primul laptop OLED — Zephyrus G16 cu ecran ROG Nebula!

Un contrast incredibil, o densitate mare a imaginii si un timp de raspuns redus — afisajele ROG nu au fost niciodata mai bune. Matricea OLED avansata obtine culori negre perfecte cu un raport de contrast impresionant de 1.000.000:1. Aceasta culoare neagra bogata asigura claritate atunci cand vizionati un film cu ritm rapid sau cand jucati momente tensionate in jocuri. Spatiul de culoare DCI-P3 face ca ecranul sa se topeasca cu saturatia culorilor si bogatia imaginii, in timp ce rezolutia imaginii de 2,5K aduce detalii fenomenale! O rata ridicata a cadrelor de 240 Hz promite tranzitii fluide intre cadre, ceea ce face ca ecranul ROG Nebula sa fie liderul clasei sale.

Solutia inovatoare G-Sync, cu un timp de raspuns ultra-rapid de 0,2 ms, ofera o fluiditate fara precedent chiar si in cele mai dinamice scene, precum si atunci cand parcurgeti fluxurile de social media sau cititi articole.

Performanta si puterea modelului ROG Zephyrus G16

Desi laptopul este catalogat ca fiind un dispozitiv de gaming, iar ROG Zephyrus («Republic Of Gamers» Zephyrus) se afla pe piedestalul celor mai puternice laptopuri de gaming, G16 poate fi folosit cu usurinta pentru proiecte de lucru si creatie.

Aplicatia Armoury Crate ofera posibilitatea de a monitoriza si de a optimiza performanta laptopului, de la ajustarea Slash Lighting pana la schimbarea modurilor de racire si de economisire a energiei. Aplicatia va permite sa comutati cu usurinta intre setarile pentru jocuri si cele mai putin consumatoare de resurse pentru lucrul cu editori, aplicatii profesionale de editare, modelare si design.

Dupa cum probabil ati ghicit deja, capacitatile hardware ale ROG Zephyrus G16 sunt de top. Acest notebook este echipat cu Windows 11 Pro, care este o noua versiune profesionala ce poate profita din plin de functiile cloud si de inteligenta artificiala.

ROG Zephyrus G16 este intruchiparea tehnologiei de ultima generatie in lumea notebook-urilor de inalta performanta. Cu configuratia sa puternica, puteti sa va invingeti cu usurinta rivalii in batalii masive PVP si sa creati rapid si eficient machete si portofolii pentru proiectele dvs. oriunde si in orice conditii.

Tehnologie acustica ROG Zephyrus G16

Acustica notebook-ului ROG a fost imbunatatita cu acelasi succes uimitor. Cu ajutorul driverelor de bas, obtineti un sunet clar si puternic, asigurandu-va ca pana si cele mai mici zgomote din scenele de joc sunt pe deplin perceptibile. Cu o iesire de bas de pana la 100 Hz si un volum cu 47% mai mare, fiecare sunet este mai expresiv.

Tehnologia Dolby Atmos ofera diferite moduri de sunet pentru diferite scenarii de utilizare a notebook-urilor. Anularea zgomotului va permite sa va cufundati complet intr-un joc, film sau proces de editare video prin eliminarea notificarilor din aplicatii si a zgomotelor externe ale tertilor. In plus, pentru gameri si streameri, a fost prevazuta o matrice de microfoane incorporata pentru a crea o panorama audio de inalta calitate.

Caracteristici hardware ROG Zephyrus G16

Procesorul Intel Core Ultra 9 185H este ideal pentru gestionarea sarcinilor intensive si se descurca cu succes cu jocuri si aplicatii solicitante. Cu un procesor neuronal integrat, conceput pentru a interactiona cu algoritmi AI, ROG Zephyrus G16 nu va fi doar preferatul tau pentru jocuri, ci si un companion excelent pentru explorarea celor mai noi tehnologii.

Va asiguram ca acest notebook va va oferi caracteristici revolutionare si performante de ultima ora! Placa grafica NVIDIA GeForce RTX 4090 cu AI ofera o calitate grafica remarcabila. Tehnologia Frame Generation va ofera o grafica incredibil de hiper-realista cu ray tracing imbunatatit.

Cu driverele platformei NVIDIA Studio, aveti o panza digitala pe care sa va realizati toate ideile creative, proiectele creative si ideile inovatoare. ROG Zephyrus G16 devine un aliat de incredere cu performante ridicate si stabilitate pentru orice sarcina. Jocuri precum «Hogwarts Legacy», «Resident Evil 4», «Atomic Heart» si multe altele pot parea extrem de realiste — atat de profunde incat va puteti cufunda in joc datorita tehnologiilor uimitoare.

Advanced Optimus ofera performante imbunatatite in jocuri, permitandu-va sa comutati liber intre modul GPU discret si modul Microsoft Hybrid Graphics. Dynamic Boost demonstreaza ca si hardware-ul de inalta performanta poate deveni si mai eficient!

Cu memoria RAM de mare viteza a modelului ROG Zephyrus G16, puteti crea o statie de lucru cu drepturi depline. Cu 32 de gigaocteti de RAM, functioneaza la o viteza record de 7467 MHz! Acest lucru deschide noi orizonturi pentru un multitasking fenomenal si rezultate ametitoare ale muncii tale. Un SSD PCIe 4.0 de 2 TB va imbogateste si mai mult spatiul de stocare, oferindu-va o colectie extinsa de jocuri, un portofoliu bogat de lucrari creative si un arsenal de aplicatii profesionale.

Cu un hardware atat de impresionant, cerintele bateriei sunt ridicate, iar ROG Zephyrus G16 indeplineste cu siguranta aceste asteptari. Aceasta are o capacitate de 90Wh, asigurand o durata de viata lunga a bateriei. Acest laptop este ideal pentru lucru, jocuri, vizionare de filme sau schite departe de birou sau de casa. Cu reincarcarea accelerata, care poate incarca dispozitivul de la 0 la 50% in 30 de minute, puteti uita de grija ca dispozitivul dvs. se opreste brusc in cel mai nepotrivit moment. Cu conectivitatea wireless WiFi 6E, aveti garantata o conexiune rapida si stabila chiar si in retelele aglomerate, cum ar fi metroul sau cafenelele.

Cel mai nou sistem de racire al lui ROG Zephyrus G16

Dezlantuirea unei asemenea puteri si forte nu mai este o problema! Notebook-ul ROG Zephyrus G16 dispune de sistemul inovator ROG Intelligent Cooling. Cu ajutorul ventilatoarelor Arc Flow din a doua generatie si a unui sistem imbunatatit de flux de aer, s-a obtinut armonie, colectivitate si liniste sufleteasca. Modelele RTX4080 si RTX4090 incorporeaza un design cu doua ventilatoare cu o camera de evaporare care directioneaza excesul de caldura din componente catre radiatoare si apoi in afara sasiului. Notebook-ul foloseste, de asemenea, metal lichid ca interfata termica. Ambele sisteme functioneaza silentios si eficient, astfel incat puteti uita de problemele legate de supraincalzire si de zgomotul laptopului.

Castiga cu laptopul de gaming ROG Zephyrus G16

ROG Zephyrus G16 este un notebook puternic, elegant si multifunctional, care nu numai ca va va permite sa va bucurati de jocurile de top, dar va poate sprijini si in drumul dumneavoastra spre a deveni un designer web, programator sau campion la sporturi cibernetice. Il puteti achizitiona cu un singur click de pe magazinul online ultra.md, in calitate de distribuitor oficial ASUS cu garantie de calitate.

*Acest articol este un produs comercial