Nu suntem cei mai fericiti cand stim ca trebuie sa mergem la stomatolog. Ni se asociaza cu durere si disconfort, dar nu este chiar asa. De cinci ani o clinica stomatologica din Chisinau are grija ca fiecare pacient sa aiba un zabet stralucitor ca al vedetelor de la Hollywood, care este aceasta afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Publicat:21.11.2023, 08:50

Dumitru Romaniuc a dezvaluit: „Astazi sarbatorim 5 ani de activitate a clinicii Dr. Romaniuc, ne-am deschis pe 5 noiembrie 2018 in sediul de vizavi. Acum timp de 5 ani am reusit sa dezchidem inca trei sedii si am reusit sa devenim mult mai profesionisti. In acesti cinci ani a fost foarte interesant, pentru mine a fost o provocare pentru a deschide aceasta prima clinica, astfel eu opt ani am activat intr-o alta clinica. A fost greu, insa le multumim pacientilor care s-au incrediintat noua si ne dorim sa ajungem la mai mult si la mai mare".

Utilaje de ultima generatie, medici profesionisti si o gama larga de servicii, acestea sunt criteriile care atrag pacientii atunci cand merg la stomatolog.

Dumitru Romaniuc a mai adaugat: „Investim mult in instruirea medicilor nostri si totodata investim in utilaje. Avem toate serviciile si aparatele pe loc. Pacientul odata ce a venit la noi nu se mai duce si in alta parte. Pacientii de obicei ne aleg pentru calitatea serviciilor pe care o prestam, suntem un colectiv de medici tineri, profesionisti care mereu invatam si ne straduim sa fim in top cu metodele noi de tratament a pacientilor. Vreau sa multumesc in primul rand echipei care a avut incredere in mine, familiei si de aseamenea tuturor pacientilor care au incredere in noi".

Increderea, dar si recunostinta pacientilor i-au inspirat pe medici sa-si faca treaba cu pasiune.

Snejana Carabulea a mentionat: „Eu sunt de aproape patru ani jumate, adica aproape de la inceput, de cand s-a deschis clinica Dr. Romaniuc, suntem o echipa tanara, in care pe tot acest parcurs am creat zambete frumoase, am facut oameni fericiti si continuam sa ne dezvoltam frumos impreuna".

Cristina Popusoi a venit si ea cu un mesaj: „Eu am avut norocul sa fiu din prima zi in aceasta clinica, tin minte acea zi eram 4 sau 5 angajati la inceput si am crescut frumos impreuna, prin greutati. Insa acum am devenit o echipa foarte mare si avem o evolutie frumoasa. Noi am reusit sa aducem zambetul pe fata la pacientii nostri".

In cinci ani de activitate clinica stomatologica Doctor Romaniuc a devenit una de suflet pentru multi pacienti.

Tatiana Busuioc a marturisit: „Am avut o nepotica care si-a facut dintii aici, a ramas multumita, eu avand mai multe probleme am fost prin mai multe parti, dar nu m-am regasit. In schimb, aici am gasit tot, de la intelegere, sustinere".

O alta pacienta, Maria Iacub a spus: „Vreau sa spun ca este un colectiv excelent, grijuliu fata de pacienti, medicii profesionalisti inalti. Iar eu fiind pacientul clinicii, avand probleme cu dintii vreau sa le spun un la multi ani"

*Acest articol este un produs comercial