Irina Rimes a acordat un interviu in exclusivitate pentru Playtech.ro. Artista este una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete din Romania, iar viata ei este una de vis. Ii merge bine pe toate planurile. piesele scoase de Irina Rimes ajung rapid hit-uri, iar concertele sale strang mii si mii de oameni. In plus, este jurat la celebra emisiune „Vocea Romaniei”, de la Pro TV si ii merge foarte bine si pe plan personal.

Publicat:26.08.2022, 21:38

Viata Irinei Rimes s-a schimbat radical. Vedeta a trecut printr-un divort dureros, in urma cu cativa ani si era nevoita sa se imbrace in diferite costume de personaje din desene animate, pentru a face un ban in plus. Ei bine, acea perioada a trecut, iar Irina Rimes a renascut pur si simplu. A devenit una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania.

Irina Rimes traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de francezul David Goldcher, care devine din ce in ce mai serioasa. Cei doi iubiti au decis recent sa se mute in propria lor casa, intr-un moment de sarbatoare. Vedeta a implinit pe 22 august 31 de ani, iar ziua urmatoare indragostitii au avut din nou motive de sarbatoare, intrucat partenerul ei de viata a schimbat prefixul, implinind 30 de ani.

Incident neplacut in cadrul petrecerii burlacitelor! Vezi ce s-a intamplat la sarbatoarea Anastasiei Fotachi: „Inceputul a fost frumos” - FOTO/VIDEO

Ei bine, chiar de ziua lui de nastere a lui David, cei doi s-au mutat in propria casa, semn ca relatia este serioasa si a trecut testul timpului. Irina si David sunt impreuna de iarna trecuta si au trecut impreuna prin pandemia de coronavirus. Parintii Irinei Rimes l-au cunoscut pe David si l-au placut pe loc.

„Alaltaieri a fost ziua mea, ieri a fost ziua iubitului meu si tot ieri ne-am mutat in casa noua. Am sarbatorit foarte frumos, ce-i drept ne-am culcat mai devreme decat de obicei, pentru ca nu am avut o perioada tocmai prolifica in ultimele zile, dar a fost foarte frumos si sunt foarte fericita. Pana acum am locuit impreuna, doar ca era sus, la etajul 8, acum este pe pamant”, a declarat pentru playtech.ro, Irina Rimes.

Irina Rimes a recunoscut ca a vorbit cu iubitul sau si despre viitorul lor impreuna,insa spune ca nu se grabeste cu casatoria. Mai mult, spune ca daca s-ar decide sa faca acest pas, ar fi ceva restrans, fara sa stie nimeni.

„Atunci cand doi oameni se iubesc, isi fac planuri de viitor si noi avem planurile noastre de viitor, dar sunt ale noastre. Nu stiu daca trebuie sa ne grabim undeva (n.r. oficializarea relatiei) si daca o sa o facem, probabil o sa o facem intim si nu o sa stie nimeni”, a mai precizat Irina Rimes.

A cucerit Muntele Alb impreuna cu Delia! Olga Tapordei a avut o companie de vis in timpul expeditiei sale: „Chiar a fost o zi deosebita” - FOTO/VIDEO

Artista nu i-a avut alaturi pe parinti, de ziua ei, insa mama sa i-a trimis bunatati din Modova, atat fiicei, cat si viitorului ginere. De fapt, mama sa ii trimite mereu delicatese gatite acasa.

„Parintii au stat acasa, au skip-uit ziua mea ca sa vina pe 4 septembrie la “Vocea Romaniei”, cand avem filmare. Mama vine des, pentru ca fratele meu s-a mutat in Bucuresti. Mama are o nepotica din partea fratelui si i se face dor si vine foarte des. O data pe luna cel putin este aici. Vine si cu bunatati de acasa. Daca nu vine, trimite la pachet. La ziua mea am avut pe masa si placinte si limba soacrei si ardei umpluti, o gramada de chestii”, a mai spus Irina Rimes.

Sursa: