Cine a spus ca un om nu se poate transforma intr-o pisica, un personaj din filme sau chiar intr-un zeu. Este posibil - si-au spus cei care au mers la festivalul de picturi pe corp, care a adunat multa lume in Austria. Mesterii si-au etalat talentul si au creat adevarate opere de arta.

Publicat:13.07.2019, 19:38

Corpul uman a devenit panza, pe care artistii de bodypainting au creat ceva cu totul neobisnuit. Zecile de culori si imaginatia au fost ingredientele principale ale festivalului din Austria. Cu fiecare miscare a pensulei, corpul uman se transforma, sub privirile curioase ale spectatorilor. 

Nu doar femei, dar si barbati dezgoliti au fost pictati de mesteri. Au fost selectati, mai ales, acrobati si dansatori, care, cu ajutorul flexibilitatii lor, s-au transformat in serpi, pisici ori girafe si i-au facut pe oameni sa nu creada ochilor si sa inteleaga ca nimic nu este...ceea ce pare.  

Festivalul Mondial de Bodypainting din Austria a adunat si in acest an zeci de artisti din diferite colturi ale lumii. Arta de a desena pe corpuri umane este veche de sute de ani si vine din cultura triburilor din Africa.