Doua avioane au fost surprinse zburand infricosator de aproape, speriandu-i si mai tare pe calatorii cu frica de zbor.

Publicat:06.08.2022, 20:08

Videoclipul distribuit de contul de TikTok @lucaasyt arata aeronavele atat de aproape una de alta incat pilotii dintr-un avion i-au putut filma pe capitanii de zbor din celalalt avion.

In alta parte din filmare, aripile celor doua avioane pot fi observate cu foarte putin spatiu intre ele, astfel incat aproape s-ar putea atinge, in timp ce aeronavele zboara una pe langa alta.

De ce a fost filmat videoclipul cu cele doua avioane zburand aproape unul de celalalt

Videoclipul cu cele doua avioane ale companiei aeriene Air Canada Rouge a fost facut cu scopul filmarii unei reclame atent planificata inca din 2016, potrivit LADbible. Dupa cum arata clipul, cascadoria a fost realizata la perfectiune de catre pilotii cu experienta.

Filmuletul a fost apreciat de peste 45.000 de oameni de pe TikTok.

Un purtator de cuvant al Air Canada a spus: „Aceasta filmare dateaza din 2016 si a fost planificata si executata cu atentie de piloti experimentati care au efectuat zboruri in formatie in trecut. Ca intotdeauna, au fost respectate toate protocoalele de siguranta necesare, iar aceasta misiune a fost aprobata de autoritatile de reglementare”.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa: