Daca pentru unii perioada de pauza din pandemie a fost un bun prilej de odihna si relaxare, altii au profitat de timpul liber avut la discretie pentru a-si duce la bun sfarsit planurile. De exemplu, un barbat din Kansas a construit o masina de la zero.

Publicat:30.06.2020, 19:38

Masina inventata de Tom este atractia cartierului.

Cand pandemia de coronavirus a pus frana multor industrii, barbatul, de profesie inginer, nu s-a multumit sa stea degeaba. A apasat pedala de acceleratie pentru a-si pune in practica o idee pe care o avea de mult.

Unele componente ale vehiculului provin din tot felul de obiecte ciudate, cum ar fi coada unei maturi sau usa de la o cabina de dus.

Desi masina pe care Tom a construit-o de la zero are un aspect de epoca, vehiculul are doua motoare electrice si o camera video conectata la senzorii de parcare. Proiectul l-a inceput in urma cu cativa ani, dar acum avand la dispozitie mult timp liber a reusit sa-si duca planul la bun sfarsit.

Impresionati de inventia vecinului lor, multi il numesc pe Tom un al doilea Elon Musk.

Masina poate sa mearga cu aproape 40 de kilometri pe ora. Barbatul spune ca inventiile sale sunt departe de a se termina aici. Pe viitor are in plan o masina cu patru usi.