Presedintele american Joe Biden a devenit utilizator de TikTok si a publicat primul sau clip video. Asta in ciuda criticilor dure aduse aplicatiei de catre politicienii americani.

Publicat:12.02.2024, 18:07

„- Ai aranja in mod viclean totul astfel incat Chiefs sa ajunga la Super Bowl sau faci ca Chiefs sa fie pur si simplu o echipa buna de fotbal?
- As avea probleme daca ti-ar spune.
- Trump sau Biden?
- Glumesti? Biden.”

In inregistrarea de 26 de secunde liderul de la Casa Alba, in varsta de 81 de ani, a participat in renumitul trend unde trebuie sa dezvalui ce iti place mai mult. Astfel, Biden abordeaza diverse subiecte, de la politica, la campionatul de fotbal american. Mai multi internauti spun ca presedintele vrea in asa mod sa vizeze tinerii alegatori. Aplicatia TikTok a fost interzisa in mai multe state americane, fiind invocate riscuri la adresa securitatii nationale. De asemenea a fost criticata de mai multi politicieni americani.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.