Madonna a susținut în week-end cel mai mare concert din cariera sa pe cea mai cunoscută plajă din Brazilia. Legenda pop în vârstă de 65 de ani și-a doborât propriul record - peste 1,6 milioane de oameni au venit să o vadă.
Spectacolul a transformat întinderea de nisip din Rio de Janeiro într-un imens ring de dans, plin de o mulţime de fani.

Publicat:06.05.2024, 16:28

„Regina muzicii pop” a început spectacolul cu hitul ei din 1998 „Nothing Really Matters”. Aplauze uriaşe s-au ridicat din mulţime.

Spectatorii s-au așezat pe nisip, precum și în mare, la bordul a zeci de bărci pentru a se bucura de spectacolul uluitor.

Cu acest concert, starul pop american a finalizat elegantul „The Celebration Tour”, pe care l-a susținut în onoarea celei de-a 40-a aniversări a carierei sale. Se estimează că 1,6 milioane de persoane au asistat la spectacol. Această cifră este de peste 10 ori mai mare decât recordul de audienţă al Madonnei, de 130.000 de spectatori, înregistrat în Paris în 1987. Site-ul oficial al Madonnei a prezentat spectacolul ca fiind cel mai mare din cariera sa de patru decenii.   Ultima dată când a avut loc un concert cu o prezență comparabilă a fost acum 18 ani când trupa The Rolling Stones a cântat pe plaja la Copacabana

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.