Dupa ce doua rachete rusesti au cazut pe teritoriul Poloniei, Ministerul Afacerilor Externe din Estonia a venit cu o reactie. Acesta afirma ca Estonia este pregatita sa apere fiecare centimetru din NATO.

Ultimul update: 15.11.2022, 23:45 Publicat:15.11.2022, 22:45

Ministrul Afacerilor Externe din Estonia: „Ultimele stiri din Polonia sunt cele mai ingrijoratoare. Ne consultam indeaproape cu Polonia si cu alti aliati. Estonia este pregatita sa apere fiecare centimetru din teritoriul NATO. Suntem deplin solidari cu aliatul nostru apropiat, Polonia”.

In aceasta seara, doua rachete rusesti au cazut pe teritoriul polonez si au ucis doua persoane, relateaza AP, citand surse din cadrul comunitatii de informatii americane. Explozia in cauza ar fi avut loc la Przewodowo, in districtul Hrubieszow, la 10 km de granita cu Ucraina. Informatia este data si de Bloomberg si The Guardian.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.