Momente dramatice filmate intr-un avion care se pregatea sa decoleze de pe aeroportul din Culiacan. Aeronava a fost lovita de gloanetele trase de traficantii de droguri care au blocat drumurile din Culiacan, au incendiat masini si au deschis focul asupra fortelor de ordine dupa arestarea faimosului traficant de droguri mexican Ovidio Guzman-Lopez, fiul lui El Chapo, transmite digi24.ro

Publicat:06.01.2023, 14:57

In videoclipul publicat pe retelele socaile, pasagerii inspaimantati se arunca pe podeaua avionului fara sa stie ce se intampla. Cel putin un glont a lovit fuselajul aeronavei.

„In timp ce acceleram pentru a decola am auzit focuri de arma foarte aproape de avion si ne-am aruncat pe podea”, a povestit David Tellez, unul dintre pasageri, pentru Reuters. 

Ovidio Guzman-Lopez, fiul notoriului „El Chapo”, din cartelul Sinaloa, a fost prins in orasul Culiacan si transferat in Ciudad de Mexico, ieri dimineata. 

Acest lucru i-a infuriat pe membrii gruparii sale care au blocat drumurile din Culiacan, au incendiat masini si au deschis focul asupra fortelor de ordine. Trei politisti au fost ucisi, iar 18 persoane au ajuns la spital in urma confruntarilor care s-au intins pe parcursul intregii zile de joi. 

Membrii gruparii lui Ovidio Guzman-Lopez au atacat si aeroportul din Culiacan si au deschis focul. Un alt avion, de data aceasta militar, a fost nimerit de gloante.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.