Primarul unui oras din Peru a avut o idee inedita pentru a nu fi arestat de politie. Acesta s-a ascuns intr-un cosciug si s-a dat drept victipa a pandemiei de coronavirus. 

Publicat:23.05.2020, 10:11

Primarul din orasul sudic Tantara s-a ascuns intr-un cosciug si s-a dat drept victima a pandemiei de coronavirus pentru a nu fi arestat de politie pentru incalcarea restrictiilor de circulatie si regulilor privind distantarea sociala. 

Politistii trimisi sa il aresteze pe Jaime Rolando Urbina Torres au declarat ca acesta era beat atunci cand l-au gasit in cosciug, precizand ca avea masca de protectie pusa pe fata, potrivit publicatiei Daily News.

Torres a fost acuzat de localnici ca nu a luat in serios amenintarea coronavirusului si ca nu a luat masurile de precautie necesare pentru a proteja orasul.

Orasul Tantara, impreuna cu restul tarii, a fost plasat in mod oficial sub carantina in urma cu 67 de zile de catre Guvernul central. In prezent, regiunea a inregistrat 2,1 milioane de cazuri de coronavirus. Peru a inregistrat un numar de 104.020 de infectii si 3.024 de decese.

La nivel global, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, au fost inregistrate pana acum peste 5 milioane de cazuri de infectie cu coronavirus.

Sursa: romaniatv.net