Vladimir Putin, presedintele Rusiei, este de parere ca, prin prisma luptelor din Ucraina, sistemul rusesc de aparare antiracheta este unul dintre cele mai bune din lume, transmite stirileprotv.ro

Publicat:24.01.2023, 22:20

"Lucrarile practice de lupta (din Ucraina – n.r.) au aratat ca apararea antiaeriana a Rusiei este una dintre cele mai bune din lume", a declarat el marti, la o intalnire cu guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, potrivit TASS.

De asemenea, Putin a mai precizat ca Federatia Rusa produce de trei ori mai multe rachete, similare celor folosite in sistemele americane Patriot.

Medvedev: „Rusia are o multime de arme”

„Adversarii Rusiei monitorizeaza productia de armament din tara, dar vor fi dezamagiti, deoarece Rusia are de toate din belsug”, a declarat vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

Medvedev a vizitat, marti, uzina Kalasnikov din Ijevsk si a avut o reuniune a unui grup de lucru din cadrul Comisiei militaro-industriale privind supravegherea productiei de arme si vehicule militare esentiale.

"Am vazut vehiculele, iar astazi vom vorbi despre productia celor mai esentiale arme, cu accent pe drone, care sunt deosebit de solicitate in timpul operatiunii militare speciale. Bineinteles, vom discuta o serie de alte chestiuni esentiale, mai ales avand in vedere ca este necesar sa revenim in mod constant la ele si sa analizam ce se produce si cum se produce", a declarat Medvedev.

Potrivit lui Medvedev, "toata lumea urmareste acest lucru".

"Si adversarii nostri se uita, de asemenea, deoarece ei sustin din cand in cand ca ne lipseste fie asta, fie aia, ca avem doar suficiente rachete pentru doar cateva lovituri in plus, sau altceva de genul acesta. Asadar, as vrea sa-i dezamagesc - avem destul de multe din toate", a subliniat Medvedev, conform sursei mentionate mai sus.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.