Rusia are „suficiente” arme si artilerie, iar noi echipamente militare sunt pe drum, a declarat Dmitri Medvedev, a sustinut seful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, relateaza Sky News, transmite g4media.ro

Publicat:24.01.2023, 22:17

In ultimele saptamani s-a speculat mult daca Rusia ramane fara armament, pe fondul esecurilor de pe campul de lupta din Ucraina.

Raspunzand afirmatiilor, Medvedev a declarat ca stocurile de arme ale Moscovei sunt suficiente.

In timpul unei intalniri cu oficiali din industria militara, el a declarat ca adversarii Rusiei „spun periodic ca ne lipseste un lucru sau altul”.

„As vrea sa ii dezamagesc. Avem suficient din toate”, a spus el, adaugand ca livrarile de „mii de unitati” de arme si echipamente militare noi sunt in curs de desfasurare.

„Ritmul care a fost stabilit de la inceputul anului trebuie, fara indoiala, sa fie pastrat in perioada actuala”, a adaugat el.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.