Tragedie in Pakistan. Un avion cu 100 de oameni la bord s-a prabusit intr-un cartier rezidential. In urma impactului, mai multe cladiri au fost distruse. Conform primelor informatii, de sub ruine au fost scoase in jur de 20 de persoane ranite. Nu se stie daca este vorba de cele aflate la bord sau la sol.

Publicat:22.05.2020, 21:12

In imaginile transmise la televiziunea publica, dar si de localnici se vede cum aeronava se prabuseste int-un cartier rezidential, de langa aeroportul din Karachi. La impactul cu solul a izbucnit un incendiu. 4 cladiri au fost avariate, iar cateva persoane aflate la sol au fost ranite.  

Imaginile distribuite pe retelele sociale arata un fum dens si negru la locul accidentului. Serviciile de urgenta, dar si armata au intervenit imediat, insa accesul a fost ingreunat de cladirile distruse.

Avionul, de tip Airbus A320, efectua o cursa interna. Conform Autoritatii Aviatiei Civile, pilotul avionului a raportat catre turnul de control o problema tehnica inainte de a se pierde contactul. Catastrofa survine la doar cateva zile dupa ce Pakistanul a autorizat reluarea zborurilor comerciale interne. Mai bine de o luna, legaturile aeriene interne au fost suspendate pentru a se evita raspandirea noului coronavirus.