Cu cateva ore inainte de lovitura de incepere a Super Bowl LVIII, Donald Trump a avut un mesaj pentru Taylor Swift: „Nu-l sustine pe Joe Biden”, relateaza POLITICO, potrivit News.ro.

Publicat:12.02.2024, 14:50

Duminica, intr-o postare pe retelele sociale, fostul presedinte i-a adresat o rugaminte vedetei pop, care este de asteptat sa fie prezenta in prim-plan la televizor in timpul meciului in care joaca prietenul ei, fundasul lui Kansas City Chiefs Travis Kelce.

Trump si-a revendicat meritul pentru succesul financiar al lui Swift, numind o eventuala sustinere a lui Biden „neloiala fata de omul care i-a adus atat de multi bani”.

„Am semnat si am fost responsabil pentru Legea de modernizare a muzicii, data pentru Taylor Swift si pentru toti ceilalti artisti muzicali. Joe Biden nu a facut nimic pentru Taylor si nu va face niciodata”, a scris Trump pe reteaua sa Truth Social, facand referire la legislatia pe care a semnat-o in 2018 menita sa modernizeze legile privind drepturile de autor.

„Nu are cum sa il sustina pe coruptul Joe Biden, cel mai rau si mai corupt presedinte din istoria tarii noastre, si sa fie neloiala omului care i-a adus atat de multi bani. In afara de asta, imi place de prietenul ei, Travis, chiar daca este liberal si probabil ca nu ma suporta!”

La sfarsitul lunii trecute, The New York Times a publicat un articol potrivit caruia campania lui Biden ar curta sprijinul lui Taylor Swift, ceea ce a alimentat un lant de teorii ale conspiratiei, inclusiv una potrivit careia postsezonul NFL a fost aranjat pentru a-i favoriza pe Chiefs, astfel incat Swift sa-i poata oferi sprijinul in fata unei audiente masive de televiziune la meci.

Swift l-a susţinut pe Biden în detrimentul lui Trump în 2020, dar nu a dat niciun indiciu că va interveni din nou în campanie.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.