Castigatorea editiei Eurovision de acum doi ani, trupa italiana Maneskin a lansat o piesa adresata presedintelui rus, Vladimir Putin. In versuri, muzicienii au ironizat santajul energetic al Rusiei si l-au intrebat pe liderul rus cum poate dormi noaptea dupa ce a facut atatea victime.

Publicat:25.01.2023, 22:36

„Cu vecinii lasati in praf, facem, 4, 3, 2, 1
Numarati
Jos
Stand pe un tron furat
Jucandu-ne de-a Dumnezeu cu o inima de piatra
Toata lumea asteapta sa pleci
Jos”

Piesa intitulata „Gasoline” contine versuri provocatoare, in care trupa se intreaba cum doarme Putin noaptea dupa atatea victime.

„Cum dormi noaptea? 
Cum inchizi ochii? 
Traind cu toate aceste vieti in mainile tale? 
Stand singur, folosind combustibil pentru a ucide 
Noi nu vom sta pe loc! 
Vom dansa pe benzina.”

De asemenea in noua piesa, artistii au facut aluzie la santajul energetic lansat de Rusia in ceea ce priveste livrarile de gaz si petrol.

„Nu esti altceva decat “benzina”.

In luna aprilie trupa a lansat prima parte a piesei cu hashtag-ul Stand Up For Ukraine. Videoclipul a inclus, de asemenea, imagini cu orasele distruse din tara vecina.  

Cu toate acestea, in noua versiune, artistii au modificat videoclipul si au eliminat aceste imagini. Piesa face parte din cel de-al 3 album al celor de la Maneskin si care mai contine alte 15 melodii.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.