Un barbat de 62 de ani care se afla pe o plaja din Oaxaca, aflat in sudul Mexicului, a murit dupa ce un avion care transporta patru parasutisti canadieni a aterizat de urgenta in acel loc, a anuntat biroul statal al apararii civile, transmite stirileprotv.ro.

Publicat:12.02.2024, 20:26

Avionul a fost nevoit sa aterizeze fortat pe o sectiune populata a plajei Bacocho, in orasul Puerto Escondido, o statiune cunoscuta din zona Pacificului, a precizat biroul intr-un comunicat, adaugand ca sotia victimei, care se afla pe plaja alaturi de barbat, nu a fost ranita.

Imagini publicate pe pagina de Facebook Puerto Global arata aeronava avariata pe plaja, dupa ce avionul s-a prabusit peste un centru de salvare a broastelor testoase.

Biroul statal al apararii civile nu a oferit mai multe detalii despre aterizare si nici identitatile celor implicati, mentionand ca cercetarile sunt in desfasurare. Nicio alta persoana aflata pe plaja in acel moment nu a fost ranita.

Oamenii care se aflau in aeronava, inclusiv cei patru parasutisti canadieni cu varste cuprinse intre 35 si 60 de ani si un mexican in varsta de 40 de ani, au fost scosi din avion si transportati pentru ingrijiri medicale, a adaugat comunicatul, precizand ca acestia sunt in stare stabila.

Guvernatorul statului Salomon Jara a declarat intr-o postare pe platforma X ca au fost mobilizate resurse pentru a-i ajuta pe cei raniti care se aflau in avion.

„Familiei persoanei care a murit ii vom oferi tot sprijinul necesar si o vom ajuta in fata pierderii iremediabile”, a precizat guvernatorul.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.