Un caine cu 6 picioare, care a fost abandonat intr-o parcare din Marea Britanie, a fost supus unei interventii chirurgicale, pentru a i se indeparta membrele suplimentare. Totul a trecut cu bine, iar acum patrupedul se poate bucura de viata. Ariel a fost ajutata de mai multi oameni care au donat 15 mii de lire sterline.

Publicat:21.01.2024, 16:45

Cainele, o femela din rasa Cocker Spaniel, a ajuns la un cabinet veterinar dupa ce a fost gasit abandonat intr-o parcare a unui supermarket din Marea Britanie. La scurt timp, adapostul de animale din regiune a facut publica emotionanta poveste a catelusului si a inceput un plan de tratament cu ajutorul medicilor veterinari.

Cainele a fost numit Ariel, inspirat de personajul din „Mica Sirena”, datorita aspectului picioarelor sale suplimentare, care seamana cu o coada. Ariel a fost evaluata de medici, care au concluzionat ca organele sale sunt in regula si ca nu are nicio alta problema.

Astfel au inceput pregatirile pentru interventie, pentru a indeparta picioarele in plus. Aproximativ 15 mii de lire sterline au fost stranse de la oameni din intreaga lume pentru operatia care a decurs cu succes, desi erau mai multe riscuri de a-i afecta membrele din spate. Acum micuta Ariel merge bine cu ale sale 4 picioare fara a fi deranjata de ceva.

Povestea cainelui a cucerit inimile a sute de oameni care s-au inscris pentru a-l adopta. Viitorul patrupedului nu a fost decis inca, organizatia de caritate asteptand pana cand operatia a fost finalizata, inainte de a analiza cererile de adoptie.