Un cunoscut creator de haine pentru catei si-a prezentat noua colectie de moda, la New York. Tinutele patrupesilor au gost inspirate din garderoba starurilor internationale. Rihanna si Jennifer Lopez au fost muze.

Publicat:27.02.2024, 21:27

Anthony Rubio a croit tinute demne de cele mai rasfatate animale de companie de la Hollywood.
Designerul spune ca a gasit inspiratie in garderoba starurilor de cinema si a celor din lumea muzicii, precum Rihanna sau Jennifer Lopez.

Anthony RUBIO, DESIGNER:  „Avem rochia Leilei inspirata din rochia lui Jennifer Lopez de la Globurile de Aur, a ei de la Super Bowl si jacheta curcubeu inspirata de la Beyonce din Superman. Numele lui este Superman. Este doar un pui, dar vedeti cat este de mare.”

Cainii-model au purtat jachete supradimensionate cu imprimeuri in culorile curcubeului, rochii stralucitoare cu trene ample si salopete cu aplicatii aurii.

Anthony RUBIO, DESIGNER:  „Desigur ca am folosit materiale care sa fie confortabile pentru animale. Acesta este cel mai important. Pentru mine siguranta este prioritara.”

E a zecea prezentare de moda organizata de Rubio. Designerul si-a facut un obicei din a dona organizatiilor pentru protectia animalelor 33 la suta din vanzarile companiei sale.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.