Era dupa miezul noptii, cand un tanar de 34 de ani din Brianza cu domiciliul in Giussano, a simtit prezenta unor hoti in casa si a sunat la 112 pentru a cere ajutor, insa nu inainte ca politia sa sesizeze ca era foarte agitat si confuz, relateaza stirileprotv.ro.

Publicat:25.01.2023, 21:09

Imediat dupa ce a incheiat apelul, tanarul a mai sunat de alte zece ori si a oferit detalii partiale si la fel de confuze, scrie La Reppublica.

Odata ce au pus cap la cap informatiile oferite de barbat, politistii au trimis la fata locului o masina pentru a verifica daca intr-adevar cele spuse de tanar se confirma.

Cand au ajuns la fata locului, politisti au identificat apartamentul de unde veneau numeroasele cereri. Inautru se aflau individul de 34 de ani si parintii acestuia, si nici urma de hoti.

Chiar si in prezenta politistilor, tanarul a continuat sa sustina ca simte prezenta hotilor in casa, oferind si o descriere a acestora. Individul i-a descris ca fiind costumati si au pe cap o gluga, si stau ascunsi in interiorul zidurilor casei.

Politistii au finalizat cercetarea si au incercat sa-l linisteasca pe tanar, care le-a recunoscut ulterior ca s-ar fi drogat cu putin timp inainte sa sune la 112. In posesia lui au fost gasite si doze de hasis pentru uz personal, motiv pentru care a fost semnalat autoritatii administrative.

De altfel, italianul a fost denuntat de carabinieri pentru ca dat o alarma falsa politiei.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Sursa: