Un cetatean mexican a fost prins in timp ce incerca sa introduca mai multe pungi pline cu 154 de kilograme de metamfetamina California, au declarat oficialii, transmite stirileprov.ro.

Publicat:13.02.2024, 18:11

Agentii Politiei de Frontiera din Sectorul El Centro au observat o masina in timp ce patrulau. Au oprit vehiculul si au cerut efectuarea unui control al acestuia, insa soferul a refuzat.

Oamenii legii au simtit un miros specific drogurilor si au perchezitionat autoturismul. Astfel, au descoperit cinci bagaje in care se aflau mai multe pachete invelite in celofan, asa cum sunt de obicei transportate narcoticele, potrivit agentiei.

O proba din pachete a fost luata si a fost confirmat faptul ca in masina se aflau pungi cu metamfetamina. Cele 154 de kilograme de substanta aveau o valoare stradala estimata la 278.000 de dolari, conform CBP.

Soferul a fost arestat, iar politistii continua cercetarile in acest caz.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.