Modelul american Caprice Bourret i-ar trimite lui Vladimir Putin fotografii cu ea goala, daca asta ar pune capat razboiului din Ucraina, transmite stirileprotv.ro

Publicat:03.02.2023, 11:17

Dupa ce a pozat deja goala pentru a creste gradul de constientizare cu privire la razboiul lui Vladimir Putin din Ucraina, modelul Caprice Bourret crede ca nuditatea ar putea avea inca un rol de jucat in eforturile de a pune capat conflictului, scrie Daily Mail.

”Presupun ca as putea sa-i trimit lui Putin o scrisoare prin care sa-i promit niste poze nud, daca s-ar retrage din Ucraina. Daca ar opri razboiul, as face asta”, i-a spus modelul in varsta de 51 de ani lui Richard Eden, la petrecerea de la lansarea filmului ”The Lair”, desfasurata la Maddox Tavern din Mayfair.

Si, desi modelul californian nu ar avea nimic impotriva sa-i provoace dictatorului de la Kremlin un atac de cord, ea se intreaba totusi daca presedintele rus este chiar in viata.

„Am auzit un zvon ca e mort. Sa-mi fac griji pentru inlocuitorul lui? S-ar putea sa fie si mai rau decat el”, a spus Caprice.

Razboiul ruso-ucrainean este in desfasurare din februarie 2014. In urma cu un an, fortele ruse au lansat o invazie la scara larga asupra Ucrainei, care este inca in desfasurare.

S-a drogat din greseala, crezand ca ia aspirina

Declaratiile modelului american vin dupa ce Daily Mail a dezvaluit ca vedeta s-a drogat din greseala, in perioada ei de glorie.

Modelul de 51 de ani spune ca acum se afla ”intr-o perioada buna”, dupa ce viata i-a fost afectata de consumul de alcool, in incercarea ei de a tine pasul cu prietenii.

Vorbind cu antreprenorul si gazda Ellie McKay la Podcastul On a Mission, Caprice a recunoscut: „Am incercat droguri odata, din greseala!”

„Iubitul meu de la acea vreme a pus Quaalude intr-o sticluta de aspirina. Eram la menstruatie si aveam crampe, asa ca am luat doua comprimate de ceea ce credeam ca era aspirina. Dar drogurile au fost un lucru in care nu am intrat niciodata. Am baut mult alcool? Da. Dar, slava Domnului, nu am consumat droguri, pentru ca as fi intr-un loc diferit de unde sunt astazi. Pe vremea aceea toata lumea se droga”, a declarat modelul american.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.