Una dintre cele mai cunoscute dansatoare de pole dance de la noi, Cristina Scarlevschi a anuntat acum o luna pe pagina sa de Instagram ca este insarcinata. Recent, pe retelele sociale, tanara a publicat mai multe imagini din cadrul unei sedinte foto curajoase. De asemenea, dansatoarea a impartasit detalii despre sarcina sa. 

Publicat:26.08.2022, 23:44

Cu ocazia celor 22 saptamani de sarcina, Cristina Scarlevschi a publicat o serie de fotografii senzuale, unde putem vedea burtica viitoarei mamici. 

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza de 14 ani, artistul a lansat o piesa in limba romana in care anunta ca se intoarce acasa! Asculta si tu hit-ul „Printre Culori” - VIDEO

In ele, viitoarea mamica apare in doua tinute. Prima este un body transparent, stralucitor, de culoarea neagra. Iar a doua tinuta este de tip sport. Aceasta a optat pentru lenjerie neagra, deasupra a imbracat un hanorac cu fermoar de la brandul Adidas. De asemenea, dansatoarea si-a completat look-ul cu o pereche de ochelari, accesorii si o pereche de ciorapi, la fel de la Adidas. 

In descrierea imaginilor, dansatoarea a publicat un mesaj lung, unde a povestit despre cum se simte si ce schimbari simte in prezent in organismul sau. „Pentru mine, in fiecare saptamana apare ceva nou, interesant, emotionant”. 

Dansatoarea a mentionat ca ii place mult sa urmareasca acest proces. „Cel mai interesant lucru este ca eu simt ca in organismul meu se schimba ceva. Este pur si simplu uimitor...”. 

Mariana Mihaila a fost omagiata. Afla cati ani a implinit interpreta, dar si unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere - VIDEO

Potrivit Cristinei, in tot acest timp, ea a descoperit multe chestii noi despre corpul sau si dorintele sale. 

„Eu inteleg cand bebelusul meu se trezeste si cand el doarme. Cel mai interesant lucru e ca el adoarme atunci cand eu fac sport, iar cand eu incerc sa ma odihnesc, el se trezeste si nu ma lasa in pace. Niciodata nu mi-a placut aurul, niciodata nu il purtam, iar daca purtam atunci era doar aur alb. Insa acum eu atat de mult imi doresc aur. Cand merg in magazine, ochii imi fug in toate directiile. Visez acum la un lantisor si o bratara de aur”, a scris Cristina Scarlevschi. 

De asemenea, viitoarea mamica a recunoscut ca a descoperit un nou gen de muzica, pe care pur si simplu il adora. „Inainte nu il intelegeam, iar acum nu ma pot opri din dans”. 

Si poftele s-au schimbat mult. Potrivit dansatoarei, ea niciodata nu a preferat painea, pastele si orezul. Insa acum, nimic nu i se pare mai gustos decat acestea. „Eu pur si simplu pot manca paine cu paine. De asemenea, foarte mult am pofta de lactate. Carne pana cand nu doresc. Sunt inca vegetariana”. 

Dupa spusele sale, acum ea nu poate sta pe loc. Mereu isi doreste sa mearga undeva, sa intalneasca pe cineva, sa aiba multe activitati. „Imi doresc sa reusesc sa fac totul pana nu voi obosi. Desigur, nu mai am acea energie pe care o aveam inainte, insa imi place acest lucru. Sunt foarte multumita ca am sustinere din partea familiei si ajutor din partea echipei mele de la scoala. Sunt calma...”. 

Saptamana trecuta a nascut, iar acum este nasa! Lidia Isac - in centrul atentiei la nunta finilor sai, alaturi de sotul sau, Radu Tarus: „Cei mai nebuni de frumosi” - VIDEO

Cristina Scarlevschi este o dansatoarea pole si o bloggerita din Republica Moldova. Este casatorita cu Vladimir Sanduleac. Aceasta s-a filmat in videoclipul trupei Carla's Dreams cu EMAA„N-aud”.